12/05/2019
Την Τετάρτη 15/5 στις 21:40 διοργανώνουμε Φιλανθρωπικό Δείπνο με ειδικό Μενού
|
- Δείπνο Φιλανθρωπικού Σκοπού -
Όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια αγαπήσατε το εστιατόριο Oroscopo, σας προσκαλώ να συνδράμετε, ώστε να κρατήσουμε το θαύμα του Θοδωρή ζωντανό.
|
|
Ο Θοδωρής είναι 24 ετών και πάσχει από τη Νόσο Batten η οποία προσβάλει παιδιά σε μικρή ηλικία και οδηγεί σε πρόωρο και οδυνηρό τέλος. Η νόσος CLN3 (Batten Disease), είναι κληρονομική και νευροεκφυλιστική, δυστυχώς καταστρέφει μία - μία τις δυνατότητες του παιδιού όπως το να δει, να μιλήσει, να περπατήσει, να φάει, να καταπιεί και έτσι πεθαίνει πρόωρα, μέσα σε αμέτρητα βασανιστήρια. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την προσπάθεια του Θοδωρή και της οικογένειας του, στην ιστοσελίδα: www.theodoresmiracle.org και να τους ακολουθήσετε στην σελίδα του Facebook www.facebook.com/theodoresmiracle.
Ο Θοδωρής ενάντια σε όλες τις προβλέψεις δίνει μια γενναία μάχη έχοντας πρώτη φορά την ελπίδα, αφού έγινε δεκτός να συμμετάσχει σε μία πρωτοποριακή έρευνα γονιδιακής θεραπείας που θα γίνει στην Αμερική. Έτσι αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα φιλανθρωπικό δείπνο την Τετάρτη 15/5/2019 στις 21:40. Όλες οι εισπράξεις από το ειδικό μενού αξίας 30€ το άτομο, που θα ετοιμάσουμε θα διατεθούν ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ στην οικογένεια του Θοδωρή.
Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε παρακαλώ να κάνετε απαραίτητα κράτηση. Ώρα προσέλευσης για το Δείπνο Φιλανθρωπικού Σκοπού: 21:40.
Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε αλλά δεν έχετε την δυνατότητα να παρευρεθείτε στο φιλανθρωπικό δείπνο, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gofundme.com/theodoresmiracle και να συνδράμετε.
Με εκτίμηση Για το OROSCOPO restaurant Δημήτρης Δημόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος
|
- Μενού 30€ το άτομο-
|
ü Σούπα Βελουτέ καρότου και εσπεριδοειδών αρωματισμένη με τζίντζερ.
ü Φύλλα ανάμεικτης σαλάτας, με τυρί γκοργκοντζόλα, παστέλι, φιλέτα αχλαδιού και ζελέ μοσχολέμονου.
ü Μπάλες από ΤΕΦΑΑ με μοτσαρέλα, σως βαλσάμικου και φουρνιστή ντομάτα.
ü Τηγανιτά αχλάδια Κερπινής, με χειροποίητες μαρμελάδες.
ü Κριθαρότο Θαλασσινών, τέλεια χυλωμένο με μαραθόριζα και ούζο.
Επιλογή κυρίως πιάτου:
v Σουβλάκι από μπουτάκι κοτόπουλου, με απωανατολικά μπαχαρικά και αρωματικό κους κους. Ή
v Μοσχαρίσια Παϊδάκια, σιγομαγειρεμένα σε σάλτσα κόκκινου κρασιού για 3 ώρες στο φούρνο, σερβιρισμένα πάνω σε στρώμα από ριζότο γκοργκοντζόλας.
ü Χειροποίητο προφιτερόλ
ü Το δείπνο σας θα συνοδεύσουν τα νέα κρασιά της οινοποιίας Nestor (παλαιωμένο merlot και λευκό φιλέρι)
|
|
Και μην ξεχνάτε, κάντε στη σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνετε πρώτοι τις καινούργιες γευστικές δημιουργίες, τις ιδιαίτερες εκδηλώσεις που οργανώνουμε και τα νέα μας! |
|
|
|